Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit

THTT asennuspalvelut

Toimimme joustavasti Etelä- ja Lounais-Suomen alueilla sekä Satakunnassa. Kauttamme onnistuu kaikki yrityksenne kalusteasennukset. Voimme myös hyvittää asennustyön hinnasta hyväkuntoisia käytettyjä kalusteita.

Turun Hylly- ja Trukkitalo

Pientavarahyllyjen asennus 

Pientavarahyllyjen asennusta suunniteltaessa päätetään ensin, tuetaanko hylly seinään vai halutaanko sen rakenne toteuttaa vapaasti seisovana. Vapaasti seisova hylly tuetaan takareunastaan ristikkäisillä tuentaosilla. Asennusohje on toimituksessa lähetyslistan liitteenä.

Pientavarahyllyn asennus aloitetaan kasaamalla päätytikkaat. Seuraavaksi paikalleen asetetaan kaksi hyllytasoa, ylös ja alas (ei kuitenkaan takaristikoiden reikien kohdalle). Tukiristikot kiristetään hyllyn ollessa suorassa esimerkiksi vesivaa’alla katsottuna. Mikäli varaston lattia on huono, voit tasata hyllyt samaan korkoon lisävarusteena saatavilla lisäaluslevyillä. Lopuksi asennetaan loput kannattimet ja asetetaan hyllytasot paikalleen. 

Kuormalavahyllyn asennus

Kuormalavahyllyn asennusta suunniteltaessa kannattaa varmistaa sopiva kiinnitystapa lattiaan. Betonilattialle suosittelemme M10 120mm kiila-ankkuria. Ennen reikien poraamista lattiaan varmista mahdollisten lattialämmitysputkien sijainti! Kuormalavahyllyn asennus lattiaan voidaan toteuttaa lattialämmitetyissä tiloissa myös liimaamalla.

Kuormalavahylly voidaan myös asentaa asfaltille, mutta sen kantavuudessa on riskinsä. Asfaltin alla oleva maa on saattanut painua ja jättää jälkeensä tyhjän “reiän”. Riskien minimoimiseksi suosittelemme kaikkiin asfaltille sijoitettavien kuormalavahyllyjen asennuksen yhteydessä lattiakiskoa, joka jakaa pintapaineen tasaisemmin.

Kuormalavahyllyjen asennuksessa työskennellään erilaisten nostolaitteiden päällä. THTT:n kuormalavahyllyjen asennuspalvelu käyttää aina kunnostettuja ja turvallisia nostimia ja valjaita työturvallisuus huomioiden. Ennen asennusta kannattaa varmistua myös siitä, että tavarat ovat haalattavissa työmaalle helposti. Mikäli hyllyasentajalla on asiakkaan toimesta käytössään myös trukki tai henkilönostin, saadaan haalaus ja pystytys hoidettua myös niitä käyttäen. 

Turun Hylly- ja Trukkitalo

Ostamme ja puramme käytettyä kuormalavahyllyä. Voimme myös tarjota hyvityksen vanhoista kalusteistanne varaston päivityksen yhteydessä!

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy