Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit

THTT Trukkihuolto toimii Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella

Turun Hylly- ja Trukkitalo

Trukkihuollon korkea osaaminen

Trukkihuoltomekaanikkomme ovat erittäin kokeneita, kokemusta on yhteensä kymmeniä vuosia. Trukkihuoltomme lyhyt vasteaika takaa konekannan pysymisen käytössä koko ajan.

Korjaamme ja huollamme kaikki merkit ja mallit

THTT trukkihuolto korjaa kaikenmerkkiset trukit ja varastokoneet. Varaosat kaikkiin merkkeihin ja malleihin saamme käyttämällä useita varaosatukkureita ympäri maailman. Optimoitu logistiikkamme mahdollistaa harvinaisempienkin varaosien saamisen jopa alle päivän vasteajalla.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää trukkihuollosta!

Varaosat mukana – matalat kustannukset

Käytämme trukkihuoltoautoina kevyitä kuorma-autoja, joissa kulkee aina mukana laaja varaosavarasto. Normaalisti pystymme hoitamaan korjaukset ja huollot yhdellä käynnillä, jolloin ajoaika- ja kilometrilaskutus minimoituu.

Kattava raportointi – tiedät mitä on tehty

Trukkihuoltomme lähettää aina huollon tultua valmiiksi raportin, jossa näet käytetyt varaosat ja tehdyt työt. Trukkikannan jälleenmyyntiarvo säilyy, kun huoltohistoria on kunnossa. Saat meiltä aina pyytäessäsi tarkan huoltohistorian trukkikohtaisesti.

Turun Hylly- ja Trukkitalo
Turun Hylly- ja Trukkitalo

Trukkien huoltosopimus voidaan räätälöidä tarpeenne mukaan

Huoltosopimuksessa voidaan sopia esimerkiksi vasteajasta, jolla viat sitoudutaan etsimään. Sopimuksella voidaan myös sopia kiinteistä huoltokustannuksista etukäteen, jolloin trukkihuolto ja sen kustannukset on helppo budjetoida.

Huoltosopimukseen sisältyy aina kattava raportointi

Huoltosopimusasiakkaanamme saat trukkikohtaisesti vuosittaisen raportin siitä, mitä kustannuksia on aiheutunut. Näin voidaan verrata kustannusperusteisesti trukkien kuntoa ja mahdollista vaihtotarvetta tai sitä, onko konetyyppi ylipäätään oikea juuri kyseiseen tehtävään. Huoltosopimuksella varmistat

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy