Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit

Vuokrauspalvelut

Usein tuotteen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto investoinnille. Näin on erityisesti silloin kun tarve on suhteellisen lyhytaikainen tai määräaikainen. Vuokrauspalveluitamme hyödyntämällä voit jättää riskin tavaran jälleenmyyntiarvosta vuokranantajalle tai ottaa osan riskistä itse. Kaikissa vuokrauksen muodoissa kulut ovat helposti budjetoitavat ja kulut jaksottuvat käyttöajalle tasaisesti.

Mies seisoo trukin vieressä autotallissa.

Lyhytaikainen eli toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus

Suurin osa tuotteista voidaan vuokrata lyhytaikaisella vuokrasopimuksella, toistaiseksi voimassaolevana tai määräaikaisena. Tällöin tavara palautuu vuokraehtojen mukaisesti vuokranantajalle vuokra-ajan päätyttyä tai irtisanomisajan kuluttua.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää vuokrauspalveluista!

Leasing eli pitkäaikainen vuokraus

Leasingilla tarkoitetaan irtaimen käyttöomaisuuden yleensä pitkäaikaista vuokrausta, jossa laitteen käyttötarve on jatkuva.

Rahoitusleasing

Leasingsopimus voi olla puhdas rahoitusleasing, jossa vuokralleottaja vastaa vuokrakohteen huolloista ja ylläpidosta. Tällöin laite toimii vain sopimuksen vakuutena. Vuokralleantaja kantaa koneen jäännösarvovastuun ja vuokrakohteen lunastuksesta sovitaan vuokrakauden päätyttyä markkinahintaisesti.

Huolto- eli käyttöleasing

Huoltoleasingissa vuokrakohteen kuukausivuokraan sisällytetään mahdolliset huollot ja tavanomainen ylläpito. Valitsemalla huoltoleasingin laitteen käyttökustannusten budjetointi on erittäin helppoa. Huoltoleasing ei luonnollisesti sisällä virheellisestä käytöstä tai kolaroinnista aiheutuvia kuluja tai vakuutuksia.

Haarukkatrukki ajaa varaston läpi tehokkaalla Trukkihuollolla.

Kysy lisää vuokrauspalveluista

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy