Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit

Turun Hylly- ja Trukkitalo –
50 vuotta kalustekauppaa

Olemme kokenut ja luotettava varasto-, teollisuus-, arkistokalusteiden ja trukkien osaaja. Takana on jo 50 vuoden työrupeama, josta on kertynyt roimasti kokemusta ja osaamista. Kontaktiverkostomme mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat ja varmasti laadukkaat tuotteet. 

Turun Hylly- ja Trukkitalo

Monipuolinen palvelutarjonta

Vuosien aikana olemme kehittäneet palvelutarjontaamme johdonmukaisesti monipuolisemmaksi. Tarjoamme kaiken suunnittelusta ja konsultoinnista asennukseen ja huoltoon – koulutusta, vuokrausta ja rahoitusta unohtamatta.

Vahvuudet

Vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen kokenut henkilökunta, tunnetut tuotemerkit ja voimakas halu pitää asiakas tyytyväisenä. Jokainen thtt-läinen vastaa työnsä laadusta ja sen kehittämisestä.

Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy, lyhyemmin THTT, on myös täyden palvelun trukkitalo

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat CAT- ja Rocla-trukit. Tunnemme myymämme tuotteet ja osaamme tarjota juuri teille sopivimmat trukkimallit. Meillä on myös laaja käytettyjen trukkien valikoima.

Tämä on vain pieni osa trukkitalon palvelua.

Trukkitalon palveluihin kuuluvat koko trukkitoimialaan liittyvät palvelut. Oikea trukkitalo tarjoaa tarvekartoituksen, ongelmanratkaisut, kokonaissuunnitelman, sopivien tuotteiden valitsemisen, toimituksen, rahoituksen, vuokrauksen, käyttöönottokoulutuksen ja huollon. Olemme palveleva trukkitalo.

Turun Hylly- ja Trukkitalo

Esimerkkejä trukkitalon palveluista

Trukkitalo vuokraa

Vuokraa trukkisi THTT-trukkitalosta. Trukkeja voi vuokrata lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi. Vuokratrukilla voit tasata ruuhkahuippuja tai saada trukin rikkoutuneen tilalle. Pitkäaikaisempi vuokraus mahdollistaa trukkikaluston ylläpitokustannusten tarkan budjetoinnin ja vähentää ylläpitokustannuksiin liittyviä riskejä. Vuokrakaluston huoltoon toimii ja käytössäsi ovat aina uusimmat laitteet eikä rahaa tarvitse investoida hankintaan. Paljon erilaisia leasing-vaihtoehtoja.

Huoltosopimus trukkitalon kanssa

Ennakoiva huolto parantaa trukkien käyttöaikaa, käyttövarmuutta ja käyttöturvallisuutta. Samalla vältytään rikkoontumisilta ja kalliilta turhilta seisokeilta. Trukkien käyttöikä kasva, kun ne huolletaan hyvin. Trukkitalon trukkihuoltosopimus räätälöidään juuri teille sopivaksi. Ennakoivaan huoltoon kuuluu mm. sähköisten ja mekaanisten osien tarkastus ja kuluneiden osien vaihto uusiin.

THTT-trukkitalosta on turvallista ostaa, sillä huolto pelaa ja varaosia löytyy.

Trukkitalon THTT Extended Rent

THTT Extended Rent -palvelussa yhdistyvät vuokrauksen ja huoltosopimuksen edut. Se sisältää vuokrat, huollot, varaosat ja ylläpidon. Trukkiasiantuntijan kokonaisnäkemys säästää selvää rahaa.

Trukkitarkastus

Trukkitalon kunto- ja turvallisuustarkastuksella saat selville missä kunnossa trukkikalustosi todellisuudessa on. Se edesauttaa laitteiden turvallista käyttöä. Trukkitalo tekee kunto- ja turvallisuustarkastuksia kaikille trukkimerkeille.

Trukkitarkastuksessa käydään läpi trukin kilvet, käyttöjärjestelmät, akku, kantavat rakenteet ja turvalaitteet. Trukin koekäytössä testataan trukin hydrauliikkatoiminnot, ajo eteen ja taakse, jarrujen toiminta sekä lisä- ja turvalaitteidentoiminta.

Trukkitalon käyttäjäkoulutukset

Sen lisäksi että trukkitalo perehdyttää toimitettujen tuotteiden käyttäjät, järjestämme muillekin trukkikäyttäjille suunnattuja koulutuksia tarpeen tullen.

Yleisimpiä käyttäjäkoulutuksiamme ovat trukinkuljettajakurssi ja Turvallisesti varastossa -kurssi. Käyttäjäkoulutukset vähentävät henkilö- ja materiaalivahinko ja. Vaaratilanteita opitaan ennakoimaan ja välttämään. Trukkikoulutuksissa opitaan myös paljon muuta ja koulutuksen käyneet saavat enemmän irti trukeistaan. Oikealla käytöllä ja säännöllisellä huollolla trukit kestävät kovaa käyttöä.

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy