Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit

Fläkt Woods

Fläkt Woods Oy löysi täydellisen ratkaisun ongelmaansa, kun osasi kysyä oikealta taholta. THTT yhdisti useamman valmistajan osaamisen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kun Fläkt Woods oli rakentamassa uutta tuotantolinjaa, heillä oli mielessään ajatus, miten halusivat sen toteuttaa. Piti vain löytää yhteistyökumppani, jonka kanssa hioa ajatuksista valmis toteutus. Kehityspäällikkö Pasi Heinosen mukaan aina etsitään parasta ratkaisua eikä tyydytä automaattisesti siihen, mitä vanhoilla yhteistyökumppaneilla on tarjolla. Tällä kertaa ratkaisu kuitenkin löytyi vanhalta kumppanilta, Turun Hylly- ja Trukkitalolta.

– Hyvän ja asiantuntevan myyjän kanssa ratkaistaan ongelmat yhdessä. Tärkeää on, että myyjä todella etsii ratkaisuvaihtoehtoja eikä vain tarjoa ensimmäistä eteen tulevaa, korostaa Pasi Heinonen.

– THTT yhdisti useamman valmistajan osaamisen yhdeksi toimivaksi ratkaisuksi. Hyllynosturin lisäksi tuotantolinjaan tarvittiin hyllyt työkalujen säilytykseen ja parhaaksi ratkaisuksi osoittautuivat valmiiksi standardoidut 100 % aukeavat vetotasot.

THTT etsi sopivia ratkaisuvaihtoehtoja

– Tarvitsimme tuotantolinjaamme hyllyjä ja työkalun käsittelyyn nostimen, selittää Heinonen.

– Selvisi, että Erikkila on kehittänyt yhdessä Kastenin kanssa juuri meidän tarpeeseemme soveltuvan tuotteen, jossa nostin on integroitu hyllyrakenteeseen. Erillinen hylly ja nosturi -ratkaisu olisi ollut tilan kannalta haasteellinen. Ahtaassa tilassa törmäysmahdollisuus kasvaa.
Kun kävi ilmi, ettei vastaavaa tuotetta ole kellään muulla, oli asia selvä. Tällä ratkaisulla Fläkt Woods säästi tilaa ja kustannuksia. Tärkeintä oli kuitenkin löytää oikea ratkaisu oikeaan paikkaan.


Uusimmat referenssit

Katso kaikki referenssit
Sprintillä voi liikkua näppärästi paikasta toiseen. Laite kääntyy pienessäkin tilassa. Yhdellä latauksella käyttöaika on noin 15 tuntia.

Puustelli Group

Keräilynostimet

Puustelli hankki ajettavat Sprint -keräilynostimet pientavarakeräilyn työvälineiksi.

Lue lisää »
Mies pitelee putkea varastossa Meltex Oy.

Meltex Oy

Kalustesuunnittelu ja -toimitus

Meltexin varastomyymälässä brändättiin värejä käyttämällä.

Lue lisää »
Warasto Finland Kasten Tornado-varastoautomaatti.

Warasto Finland

Varastoautomaatit

3PL-toimija Warasto Finland tehosti pientavaran käsittelyä Tornado-varastoautomaateilla.

Lue lisää »

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy