Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit

Käytetyt varastohyllyt

Tutustu käytettyihin varastohyllyihimme verkkokaupassa:

Käytetyn varastohyllyn hinta-laatusuhde on optimaalinen

Kun varastohylly on laadukas, sen käyttöarvo säilyy. Käytännössä käytetty varastohylly on käyttöarvoltaan yhtä hyvä kuin uusi. Varastohylly käytettynä maksaa vain noin puolet uuden hintaan verrattuna. Käytön jäljet, jotka vaikuttavat kantavuuteen, korjaamme ennen toimitusta. Käytetyt varastohyllyt ovat aina asialliseksi korjattuja.

Käytetyn hyllyn arvo määräytyy kysynnän mukaan. Yleisimmin käytetyt mallit ja mitat ovat eniten kysyttyjä ja siksi arvokkaampia. Vastaavasti harvinaisemmat mallit ja mitat (esim. FIN-lavalle mitoitetut vaakapalkit) saat todella edullisesti. 

Käytetty kuormalavahylly

Käytettyjen trukkihyllyjen valikoimamme sisältää vaihtuvasti erimerkkisiä trukkihyllyjä. Suurin osa valikoimastamme on käytettyjä KASTEN kuormalavahyllyjä, joiden saatavuus on niiden yleisyydestä johtuen paras. 

Käytetty kuormalavahylly on käyttöarvoltaan uutta vastaava. Kunnostamme kantavuuden kannalta kriittiset virheet ennen toimitusta. Käytetty trukkihylly on järkevä ja turvallinen valinta, korjausosat käytettyyn Kasten kuormalavahyllyyn saat meiltä heti varastosta! 

Kysy myyjiltämme käytetyistä kuormalavahyllyistä. Valikoimassa on sekä EUR- ja FIN-lavoille vakiomitoitettuja lavahyllyjä. Mitoituksien saatavuus käytettyinä vaihtelee, mutta yleisimpiä kokoja löytyy useimmiten varastosta.

Lojuuko käytettyjä varastokalusteita varastosi nurkissa?

Ota yhteyttä, ostamme käytettyjä hyllyjä jatkuvasti. Voimme myös hyvittää käytetyt osana uuden kauppaa.

Pyydä tarjous käytetyistä hyllyistä osoitteesta myynti@thtt.fiKäytettyjen hyllyjen varastotilanne vaihtelee.

Palvelemme arkisin klo 8-16 myös puhelimitse numerossa 02-4310400.

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy