Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit
Etusivu » Tuotteet » Varastohyllyt » Kuormalavahylly » Hyllyjen turvallisuustarkastus

Hyllyjen turvallisuustarkastus

Kotimainen tuoteKotimainen tuote

Palveluvalikoimaamme sisältyvät ammattimaiset varastojen turvallisuustarkastukset. THTT:n hyllystötarkastukseen kuuluu raportti havainnoista sekä halutessasi myös korjausten etenemisen seuranta. Useat turvallisuuteen vaikuttavat puutteet ovat sellaisia, joita itse ei tutusta ja jatkuvasti nähdystä ympäristöstä helposti huomaa. Ulkopuolisin silmin havainnointi on usein tarkempaa.

Hyllyjen turvallisuustarkastus perustuu 2009 voimaan tulleen kiinteitä teräksisiä hyllystöjärjestelmiä koskevan SFS/EN -standardiin SFS-EN 15635. Standardin mukaan hyllystöt tulee tarkastaa teknisesti pätevän henkilön toimesta vähintään 12 kuukauden välein. Tarkastuksesta tehdään kirjallinen raportti, jossa esitetään havainnot ja tarvittavat toiminnat turvallisuuspuutteiden korjaamiseksi.

Myös hyllystön käyttäjän tulisi tehdä silmämääräisiä tarkastuksia. Standardin mukaan “Varaston turvallisuudesta vastaavan henkilön on varmistettava, että tarkastukset tehdään viikoittain tai säännöllisin väliajoin riskiarvioinnin perusteella. Havaitut puutteet on kirjattava.”

Puutteet kirjataan ja merkitään hyllystöön niiden vakavuuden mukaan, jaoteltuna vihreään, oranssiin ja punaiseen riskiluokkaan.

Vihreän riskiluokan puute on pieni muutos, joka jää alle valmistajan määrittelemän raja-arvon. Vihreän riskiluokan muutokset merkitään, kirjataan ja niiden kehitystä seurataan.

Oranssin riskiluokan puute vaatii toimenpiteitä mahdollisimman nopeasti. Oranssiin risiluokkaan kuuluvat ne vauriot, joissa raja-arvo ylittyy enintään kaksinkertaisesti.

Punaisen riskiluokan puutteet tulee korjata ennen hyllyn käytön jatkamista. Punaisen tason virheeksi luokitellaan sellaiset vääntymiset ja muodonmuutokset, joissa valmistajan asettamat raja-arvot ylittyvät tuplasti tai enemmän. Tällöin aiheutuva vaaratilanne on vakava ja hyllystön kuorma tulee purkaa kunnes korjaukset on suoritettu.

Tämä on tarjouspyyntötuote.

Pyydä tarjous / kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu referensseihimme »

Sprintillä voi liikkua näppärästi paikasta toiseen. Laite kääntyy pienessäkin tilassa. Yhdellä latauksella käyttöaika on noin 15 tuntia.

Puustelli Group

Keräilynostimet

Puustelli hankki ajettavat Sprint -keräilynostimet pientavarakeräilyn työvälineiksi.

Lue lisää »
Orion Oy:n trukki varastossa.

Orion Oy

Varasto- ja kalustehyllyt, Trukit

Orionin Salon lääkkeiden pakkaus- ja logistiikkayksikön trukki- varastoautomaatti- ja kalusteratkaisut räätälöitiin asiakkaalle sopiviksi.

Lue lisää »
Kalustesuunnittelun yksityiskohdat ovat Turun Hylly- ja Trukkitalon suunnittelijoiden hallussa. Toimitukset ja asennukset sujuivat moitteettomasti ja tuotteet ovat laadukkaita.

Motonet Oy

Varasto- ja kalustehyllyt

Motonet-ketjun pääkonttorin ja Suomen suurimman autotarvikemyymälän kalustuskonsepti on toimiva ja kestävä.

Lue lisää »

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy