Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit
Etusivu » Tuotteet » Käytetty kuormalavahyllyn vaakapalkki, Kasten P90
  • Saatavilla rajoitetusti

Käytetty kuormalavahyllyn vaakapalkki, Kasten P90

Käytetty Kasten vaakapalkki P90

Kasten P90 on suomen yleisin kuormalavahyllymalli. Kasten P90 hyllymallin malli-ikä on pitkä ja kuormalavahyllyn osia on saatavilla hyvin.

Kasten P90 vaakapalkkia on tehty vakiomitoissa EUR- ja FIN- lavamitoitusten mukaan. Vaakapalkkien eli kuormalavahyllyjen orsien mitat ovat 1200, 2300 ja 3400mm (FIN-lavoille) sekä 950, 1850, 2750 ja 3600mm (EUR-lavoille). Lisäksi on valmistettu erikoismittaisia, joista yleisimpiä ovat 4200 ja 4400mm vaakapalkit.

Kasten P90 kuormalavahyllyn vaakapalkkeja on valmistettu erilaisista profiileista. Yleisin vaakapalkin kantava profiili on rullamuovaamalla valmistettu I-palkki. Valmistettu on myös kahdesta C-profiilista yhdistettyä BOX-palkkia. Vaakapalkkien kantavuudet vaihtelevat ainevahvuuden ja profiilin koon mukaan, eikä niitä voi suoraan ulkoisesti päätellä. Eri tehtailla valmistetut vaakapalkit eivät kaikissa tapauksissa ole mitoiltaan tai ominaisuuksiltaan samanlaisia.

Yleisimpiä käytettyjä Kasten P90 vaakapalkkeja markkinoilla ovat 2750mm ja 3600mm vastaavasti 3:lle ja 4:lle EUR-lavalle mitoitetut palkit.

Kasten P90 vaakapalkkien yleisin väri on oranssi, tosin myös muita värejä löytyy. Käytetyn Kasten P90 vaakapalkin tunnistaa valmistajan merkinnästä ja viidestä kantikkaasta kynnestä vaakapalkin tartuntaosassa.

Käytetyn kuormalavahyllyn vaakapalkin tunnistaminen varmasti ei välttämättä ole helppoa. Älä käytä samannäköisiä, mutta eri merkkisiä tuotteita ristiin!

Käytetyn kuormalavahyllyn tunnistamisessa autamme mielellämme.

Ostetaan käytettyjä kuormalavahyllyn vaakapalkkeja

Olemme myös aina kiinnostuneet ostamaan käytettyjä kuormalavahyllyjä. Jos yrityksellänne on ylimääräisiä käytettyjä kuormalavahyllyn vaakapalkkeja, lähetä meille muutama kuva ja määrät myynti@thtt.fi. Annamme mielellämme tarjouksen!

Jätä lisätiedot alla!

Tämä on tarjouspyyntötuote.

Pyydä tarjous / kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu referensseihimme »

Ossi seisoo arkistokaappeja täynnä olevassa huoneessa Turun Yliopistossa.

Turun Yliopisto

Varasto- ja kalustehyllyt

Turun Yliopiston kirjasto uudistui aineistotiloja myöten.

Lue lisää »
Orion Oy:n trukki varastossa.

Orion Oy

Varasto- ja kalustehyllyt, Trukit

Orionin Salon lääkkeiden pakkaus- ja logistiikkayksikön trukki- varastoautomaatti- ja kalusteratkaisut räätälöitiin asiakkaalle sopiviksi.

Lue lisää »
Kalustesuunnittelun yksityiskohdat ovat Turun Hylly- ja Trukkitalon suunnittelijoiden hallussa. Toimitukset ja asennukset sujuivat moitteettomasti ja tuotteet ovat laadukkaita.

Motonet Oy

Varasto- ja kalustehyllyt

Motonet-ketjun pääkonttorin ja Suomen suurimman autotarvikemyymälän kalustuskonsepti on toimiva ja kestävä.

Lue lisää »

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy