Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit
Etusivu » Tuotteet » Käytetty kuormalavahyllyn pylväs, Kasten P90
  • Saatavilla rajoitetusti

Käytetty kuormalavahyllyn pylväs, Kasten P90

Käytetty Kasten pylväselementti/pystytolppa P90

Kasten P90 on suomen yleisin kuormalavahyllymalli. Kasten P90 hyllymallin malli-ikä on pitkä ja kuormalavahyllyn osia on saatavilla hyvin. Mallista on olemassa eri tehtailta tulleita versioita, jotka kulkevat nimellä Constructor P90. Pylväät ovat varsin samanlaisia valmistuspaikasta riippumatta.

Kasten P90 pylväitä on valmistettu useissa eri mitoissa asiakkaiden tilojen korkeuksien mukaan. Käytetyt kuormalavahyllyn pylväät voidaan katkaista sopivaan mittaan. Useimpiin tarpeisiin löydetään sopiva ratkaisu.

Kasten P90 pylväitä on useampaa eri mallia, joista selvästi yleisin on P90. Erot ovat profiilin koossa ja ainevahvuudessa. Käytetty Kasten P90 pylväselementti on yleisimmin 3-6m pitkää ja 90mm leveää profiilia.

Yleisimpiä käytettyjä Kasten P90 vaakapalkkeja markkinoilla ovat 2750mm ja 3600mm vastaavasti 3:lle ja 4:lle EUR-lavalle mitoitetut palkit.

Kasten P90 vaakapalkkien yleisin väri on oranssi, tosin myös muita värejä löytyy. Käytetyn Kasten P90 vaakapalkin tunnistaa valmistajan merkinnästä ja viidestä kantikkaasta kynnestä vaakapalkin tartuntaosassa.

Käytetyn kuormalavahyllyn vaakapalkin tunnistaminen varmasti ei välttämättä ole helppoa. Älä käytä samannäköisiä, mutta eri merkkisiä tuotteita ristiin!

Käytetyn kuormalavahyllyn tunnistamisessa autamme mielellämme.

Ostetaan käytettyjä kuormalavahyllyn pylväitä

Olemme myös aina kiinnostuneet ostamaan käytettyjä kuormalavahyllyjä. Jos yrityksellänne on ylimääräisiä käytettyjä kuormalavahyllyn pylväselementtejä, ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Jätä lisätiedot alla!

Tämä on tarjouspyyntötuote.

Pyydä tarjous / kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu referensseihimme »

Ossi seisoo arkistokaappeja täynnä olevassa huoneessa Turun Yliopistossa.

Turun Yliopisto

Varasto- ja kalustehyllyt

Turun Yliopiston kirjasto uudistui aineistotiloja myöten.

Lue lisää »
Orion Oy:n trukki varastossa.

Orion Oy

Varasto- ja kalustehyllyt, Trukit

Orionin Salon lääkkeiden pakkaus- ja logistiikkayksikön trukki- varastoautomaatti- ja kalusteratkaisut räätälöitiin asiakkaalle sopiviksi.

Lue lisää »
Kalustesuunnittelun yksityiskohdat ovat Turun Hylly- ja Trukkitalon suunnittelijoiden hallussa. Toimitukset ja asennukset sujuivat moitteettomasti ja tuotteet ovat laadukkaita.

Motonet Oy

Varasto- ja kalustehyllyt

Motonet-ketjun pääkonttorin ja Suomen suurimman autotarvikemyymälän kalustuskonsepti on toimiva ja kestävä.

Lue lisää »

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy