Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit
Etusivu » Tuotteet » Begagnade lagerhyllor » Pallställ begagnat » Begagnat pallställ, Gavel Constructor P90
  • Begränsad

Begagnat pallställ, Gavel Constructor P90

Begagnade Gavel för Constructor P90 pallställ

Constructor P90 är det vanligaste pallstället i Finland och också en av de mest vanliga modeller i Sverige. Regalsystemets livslängd är lång och begagnade delar till pallställen är lätt tillgängliga. Det finns olika versioner av modellen från olika fabriker. Gavelna är ganska lika varandra oavsett tillverkningsort.

Constructor P90- gavlar tillverkas i olika mått för att passa höjden på kundens lokaler. Begagnade pallställ stolpar kan kapas till lämplig storlek. Det finns en lämplig lösning för de flesta behov.

Constructor P90-stavar finns i flera olika modeller, varav den vanligaste är P90. Skillnaderna ligger i profilens storlek och materialets tjocklek. Constructor P90 stolpelementet som används är oftast 3-6 m långt och 90 mm brett.

De vanligaste horisontella Constructor P90-balkarna på marknaden är 2750 mm och 3600 mm stora balkar för 3 respektive 4 EUR-pallar. Specialstorlekar finns också tillgängliga.

Den vanligaste färgen för Constructor P90 horisontella balkar är grått galvaniserat. Silverline är en av de mest kända produktserierna i Sverige. En begagnad Constructor P90-balk kan identifieras med hjälp av tillverkarens märke och de fem vinkelspikarna på balkens greppdel. Silverline-produkten kan identifieras genom den I-formade bärande delen av balken och den nitade konstruktionen.

Det kan vara svårt att identifiera gaveln eller stolpelementen på ett begagnat pallställ. Använd inte produkter som ser likadana ut men som är av olika märken!

Vi köper begagnade pallställ

Vi är också alltid intresserade av att köpa pallställ begagnat. Om ditt företag har överskott av begagnade gavel för Constructor P90 pallställ, vänligen kontakta myynti@thtt.fi för att diskutera vidare!

Vänligen kontakta oss myynti@thtt.fi. Vi betjänar även på svenska.

Tämä on tarjouspyyntötuote.

Pyydä tarjous / kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu referensseihimme »

Sprintillä voi liikkua näppärästi paikasta toiseen. Laite kääntyy pienessäkin tilassa. Yhdellä latauksella käyttöaika on noin 15 tuntia.

Puustelli Group

Keräilynostimet

Puustelli hankki ajettavat Sprint -keräilynostimet pientavarakeräilyn työvälineiksi.

Lue lisää »
Fläkt Woods referenssi - Turun Hylly ja Trukkitalo Oy

Fläkt Woods

Läpivirtaushyllyt, nosturit

Ilmanvaihtoalan erikoisosaaja Fläkt Woods tehosti sisälogistiikkaa läpivirtaushyllyillä ja nostureilla.

Lue lisää »
Mies pitelee putkea varastossa Meltex Oy.

Meltex Oy

Kalustesuunnittelu ja -toimitus

Meltexin varastomyymälässä brändättiin värejä käyttämällä.

Lue lisää »

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy