Meiltä saat varasto-, teollisuus- ja arkistokalusteet sekä trukit

EP XP15 SEMI-AGV LAVANSIIRTOROBOTTI

Puoliautomaattinen lavansiirtorobotti on täysin uuden hintapisteen ratkaisu automaation lisäämiseen varastoissa ja tuotantoympäristöissä. Uudella tavalla suunniteltu entry level- tason automaattitrukki tuo lavansiirron automaation entistä useamman yrityksen ja käyttökohteen ulottuville.

  • Lavapaino jopa 1500 kg
  • Moderni Li-ion akku
  • Huippunopeus jopa 3,6 km/h
  • Maks. kaltevuuskulma kuormattuna jopa 6 %
  • Myös FIN-lavojen käsittely

NOPEA KÄYTTÖÖNOTTO

Optinen navigointi on nopea asentaa ja tarkkuus on erinomainen aina 16 metrin hallikorkeuteen saakka. Projektin ja navigaation asennusaikataulu on päiviä, ei kuukausia, kuten integroidussa täysautomaattisessa ratkaisussa. Laitteen lyhytaikainen vuokraaminen on nopean asennusaikataulun ansiosta mahdollista.

Turvallisuus on varmistettu törmäyspuskurin sekä LIDAR- antureiden avulla. Light Detection and Ranging eli LIDAR on tekniikka, joka mittaa kohteiden etäisyyksiä lähettämällä lasersäteitä ja mittaamalla niiden heijastumien paluuajan. Tekniikka antaa tietoa sekä etäisyydestä että kohteen sijainnista reaaliaikaisesti.

Lisäturvana käytetään ultraäänianturia, joka tunnistaa kauempaa pehmeät kohteet ja auttaa laitetta varoittamaan ihmistä äänimerkillä jo ennen laitteen automaattista pysäyttämistä. Haarukan kärjissä on optiset lähestymisanturit lavan tarkan paikoittamisen mahdollistamiseksi.

AUTOMAATIO ILMAN SOFTAINVESTOINTEJA

XP15 lavansiirtorobottia ei tarvitse integroida tietojärjestelmiin. Puoliautomaattisen ratkaisun avulla saavutetaan useissa tapauksissa merkittävä osa täysautomaattisen AGV-järjestelmän eduista useampaa kertaluokkaa pienemmällä investoinnilla.

Kysy lisää automaatioratkaisuista myynniltämme osoitteesta myynti@thtt.fi. Palvelemme arkisin klo 8-16 myös puhelimitse numerossa 02-4310400. Myös Chatissa palvelee asiantunteva ihminen, eikä koskaan botti.

25 000 € alv. 0%
Vuokraus alkaen 995 € alv. 0 %


Uusimmat referenssit

Katso kaikki referenssit
Sprintillä voi liikkua näppärästi paikasta toiseen. Laite kääntyy pienessäkin tilassa. Yhdellä latauksella käyttöaika on noin 15 tuntia.

Puustelli Group

Keräilynostimet

Puustelli hankki ajettavat Sprint -keräilynostimet pientavarakeräilyn työvälineiksi.

Lue lisää »
Fläkt Woods referenssi - Turun Hylly ja Trukkitalo Oy

Fläkt Woods

Läpivirtaushyllyt, nosturit

Ilmanvaihtoalan erikoisosaaja Fläkt Woods tehosti sisälogistiikkaa läpivirtaushyllyillä ja nostureilla.

Lue lisää »
Mies pitelee putkea varastossa Meltex Oy.

Meltex Oy

Kalustesuunnittelu ja -toimitus

Meltexin varastomyymälässä brändättiin värejä käyttämällä.

Lue lisää »

TURUN HYLLY- JA TRUKKITALO

Tuijussuontie 6
21280 Raisio, FINLAND
Katso kartalla »

02 4310 400
myynti@thtt.fi

041 731 9683

LINKKEJÄ

Toimitusehdot

Copyright © 2024 Turun Hylly- ja Trukkitalo Oy